U gebruikt een verouderde internetbrowser.
We raden u aan om de meest recente internetbrowser te installeren voor de beste weergave van deze website.
Een internetbrowser die up to date is, staat ook garant voor veilig surfen.

Helaas, dit pand is verkocht

9940 Kluizen

Omschrijving

Residentieel gelegen villa

In een residentiële woonbuurt ligt deze vrijstaande woning. Omgeven door een fraai aangelegde tuin met vijver, struikgewas en fruitbomen vormt de eigendom dé ideale thuishaven voor wie op zoek is naar rust. Vooraan bevindt zich een oprit en een wandelpad naar de voordeur, achteraan zijn er twee ruime tuinbergingen.

De woonst is als volgt ingedeeld: een inkomhal met gastentoilet, via een glazen deur komt u in de woonkamer met open keuken terecht. Hier bieden de vele ramen een panorama op de tuin. Aanpalend aan de keuken is er een berging/wasplaats. Aan de andere kant van de hal liggen twee slaapkamers, een badkamer voorzien van ligbad en douche, alsook een garage met technische ruimte. De zolder is toegankelijk via een zolderluik.

CV op aardgas, radiatoren in de leefruimtes. Buitenschrijnwerk in kunststof met hoogrendementsglas. Bushalte (lijnen 52-53-55) op wandelafstand.

Contacteer Immo Vercruysse voor meer informatie of een vrijblijvend bezoek via immovercruysse.verkoop@gmail.com of 0472/98.16.29.


Laat ons weten naar wat u zoekt, wij houden u op de hoogte van ons aanbod
Schrijf u in
Gratis schatting Terug naar boven
Sluit menu Immo Vercruysse