U gebruikt een verouderde internetbrowser.
We raden u aan om de meest recente internetbrowser te installeren voor de beste weergave van deze website.
Een internetbrowser die up to date is, staat ook garant voor veilig surfen.

Helaas, dit pand is verkocht

9940 Evergem

Omschrijving

Residentieel wonen in alle luxe en comfort.

Luxe, comfort, hoogwaardige afwerkingen en stilte? Dat zijn de kernwoorden waarmee we deze prachtige nieuwbouwwoning (2020) aan u voorstellen.

De laatste jaren zet Evergem heel hard in op energiezuinig wonen en bouwen en deze prachtige halfopen bebouwing in de 'Komijnweg' is daar één van. Met de perfecte locatie nabij het centrum, de 12 zonnepanelen, de 3 ruime slaapkamers + bureauruimte, het EPC peil 10 en nog zoveel meer voordelen, is deze woning een echte topper!

De woning beschikt op het gelijkvloers over een ruime inkomhal waarnaar u toegang krijgt tot de lichtrijke leefruimte met open keuken (inclusief toestellen) en het uitzicht naar buiten. Verder vinden we een grote bureauruimte en de berging/bijkeuken + garage op de gelijkvloerse verdieping.

Op de eerste verdieping hebben we 3 slaapkamers en een badkamer met dubbele wastafel, bad en inloopdouche.

Genieten van de zomerse temperaturen of de gezellige winteravonden? Dat kan op het buitenterras die aansluit op de achter- en zij tuin. Ook parkeerplaatsen zijn voorzien bij deze woning.

Fan van deze woning? Interesse in een vrijblijvend bezoek? Contacteer ons nu via 0472/98.16.29 of immovercruysse.verkoop@gmail.com en maak uw reservatie voor het bezoekmoment!
Wees welkom!


Laat ons weten naar wat u zoekt, wij houden u op de hoogte van ons aanbod
Schrijf u in
Gratis schatting Terug naar boven
Sluit menu Immo Vercruysse