U gebruikt een verouderde internetbrowser.
We raden u aan om de meest recente internetbrowser te installeren voor de beste weergave van deze website.
Een internetbrowser die up to date is, staat ook garant voor veilig surfen.

Helaas, dit pand is verkocht

9940 Evergem

Omschrijving

Een buitenkans! Deze prachtige woning nabij het centrum van Evergem zoekt nieuwe eigenaars!

In een mooie rustige residentiele verkaveling, in het centrum van Evergem, namelijk de Everparkstraat, een rustige omgeving nabij het centrum van Evergem vinden we deze alleenstaande hedendaagse villa, voorzien van een grote tuin, ruime slaapkamers en alle comfort.

Wanneer u door de inkomhal treedt van de woning stapt u in de mooie lichtrijke woonkamer met schuiframen en open tuinzicht. Verder heeft de woning een ruime keuken, inclusief alle toestellen met schuifraam en terug het prachtige open tuinzicht achteraan. Voor wie dingen wilt stockeren is de bijkeuken de ideale plek in deze woning. Op het gelijkvloers bevinden zich 2 slaapkamers waarvan 1 met dressing, een badkamer en een apart toilet. Eventueel is het een optie de slaapkamer op de benedenverdieping te gebruiken als bureau, hobbykamer, ...

Op de bovenverdieping is alles volledig ingericht met 3 mooie kamers, dressing en extra bergruimte, badkamer met toilet. Grote garage, extra berging met cv-installatie Vaillant alsook aanwezig.

Deze prijs is een instelprijs, elke bieding wordt zorgvuldig overlopen met de verkopende partij.

Extra troeven van deze mooie woning zijn de 22 zonnepanelen, de regenput, alle vernieuwde ramen met hoogrendementsglas en de geautomatiseerde garagepoort, zonnewering. Bovendien heeft de woning een schitterende klasse 'B' op vlak van energiebewustheid, wat vandaag de dag zeker de moeite is!

Voor meer informatie, bel of mail ons via 0477/345438, bij afwezigheid stuur sms/whatsapp 'Everparkstraat 58' en wij bellen u spoedig terug.Laat ons weten naar wat u zoekt, wij houden u op de hoogte van ons aanbod
Schrijf u in
Gratis schatting Terug naar boven
Sluit menu Immo Vercruysse