U gebruikt een verouderde internetbrowser.
We raden u aan om de meest recente internetbrowser te installeren voor de beste weergave van deze website.
Een internetbrowser die up to date is, staat ook garant voor veilig surfen.

Helaas, dit pand is verkocht

Bedrijfswoning met toonzaal, loods, atelier, magazijn en extra opslagplaats - 9940 Evergem

Omschrijving

In Sleidinge, een deelgemeente van Evergem, ligt dit mooie en praktische bedrijfsvastgoed op 4788 m². Het onroerend goed is vlot bereikbaar, goed onderhouden en biedt veel mogelijkheden. Alle gebouwen liggen rond een centraal binnenplein met veel metalen rekken. De oprit en het middenplein zijn voorzien op zwaar vervoer en bieden veel manoeuvreerruimte.

De vier hoofdgebouwen bestaan uit:
- Woning: in goede staat, frequent opgefrist, centrale verwarming op stookolie. Indeling: privatieve inkomhal, burelen, woonkamer met gezellig haardvuur, keuken met keukeneiland en eethoek, apart toilet, kelder, wasplaats. Boven zijn er drie slaapkamers en een badkamer met ligbad en douche, alsook een ruime zolder.
- Toonzaal (bouwjaar 2002) op twee verdiepingen. Lichtrijk complex met parkeermogelijkheden vooraan, etalage rondom. Praktische burelen & kasten zijn geïntegreerd.
- Atelier (bouwjaar 1988): mooie grote werkplaats, verdeeld in verschillende fases. Achteraan paalt dit gebouw aan een stockageruimte, spuitlokaal en garage.
- Loods (bouwjaar 2003), voorzien van een grote inrijpoort (4,5 m hoog/6 m breed) en vloer in gepolierd beton. Achter de loods is er nog een weide.

De elektrische keuring moet nog uitgevoerd worden, er zijn aparte meters en er is voldoende drijfkracht aanwezig voor de machinerie in onder andere het atelier. Beschikbaarheid van het bedrijfsgedeelte is overeen te komen. Dit is de ideale eigendom voor uw bouwfirma met de nadruk op houtbewerking, interieur of houtskeletbouw!

Contacteer Immo Vercruysse voor meer informatie via immovercruysse.verkoop@gmail.com of 0477/34.54.38.


Laat ons weten naar wat u zoekt, wij houden u op de hoogte van ons aanbod
Schrijf u in
Gratis schatting Terug naar boven
Sluit menu Immo Vercruysse