U gebruikt een verouderde internetbrowser.
We raden u aan om de meest recente internetbrowser te installeren voor de beste weergave van deze website.
Een internetbrowser die up to date is, staat ook garant voor veilig surfen.

Helaas, dit pand is verkocht

9940 Evergem

Omschrijving

Halfopen bebouwing met tuin en garage

Aan de Kwadeweg ligt deze praktische halfopen bebouwing. De vlotte verbinding naar de R4, Sleidinge, Lembeke, Evergem en Belzele is gegarandeerd. Met zowel de bus- als tramhaltes op wandelafstand en een treinstation op minder dan anderhalve kilometer biedt deze woning een ideale uitvalsbasis. Een brede waaier aan handel en horeca zijn eveneens op korte afstand te vinden.

De indeling is als volgt: een inkom/traphal met daarnaast de lichtrijke woonkamer en achteraan een aparte keuken. Er is voldoende ruimte voor een tweede eethoek in de keuken. Daarachter vinden we een technische berging, wasplaats en badkamer voorzien van ligbad, wastafel, toilet en kasten. Drie ruimtes op het gelijkvloers bieden toegang tot de zuidgerichte tuin, die momenteel als een onderhoudsvriendelijk terras aangelegd is. Op de eerste verdieping zijn er twee grote slaapkamers. De tweede verdieping is toegankelijk via een vaste trap en kan dienen als bergruimte, slaapkamer, hobbyruimte,... Vrijstaande garage achteraan, tweede parkeerplaats mogelijk.

Centrale verwarming op aardgas, radiatoren in de leefruimtes. Overal is dubbel glas aanwezig, alsook rolluiken. Het zadeldak bevat 8 cm dakisolatie.

Contacteer Immo Vercruysse voor meer informatie of een vrijblijvend plaatsbezoek via immovercruysse.verkoop@gmail.com of 0472/98.16.29.


Laat ons weten naar wat u zoekt, wij houden u op de hoogte van ons aanbod
Schrijf u in
Gratis schatting Terug naar boven
Sluit menu Immo Vercruysse