U gebruikt een verouderde internetbrowser.
We raden u aan om de meest recente internetbrowser te installeren voor de beste weergave van deze website.
Een internetbrowser die up to date is, staat ook garant voor veilig surfen.

Helaas, dit pand is verkocht

9032 Wondelgem

Omschrijving

Horecazaak met woning in hartje Wondelgem

Op wandelafstand van sporthal Neptunus en nabij Vroonstalledries ligt deze goed draaiende frituur met woonst. De Molenstraat vormt de verbinding tussen de Morekstraat en de Westergemstraat en bevindt zich in een bruisende woonbuurt.

De handelszaak is ingericht in de veranda met openschuivend dak. Behalve 24 zitplaatsen omvat de ruimte eveneens een professionele frigotoonbank en friteuses. Daarachter ligt een horecakeuken met afwasgedeelte, koelcel, vriescel en stockageruimte. Een gang zorgt voor verbinding naar de aangelegde tuin met onderhoudsvriendelijk terras. Dit pand is uitermate geschikt als frituur, snackbar, broodjeszaak, tea-room,... Mits aanpassingen kan hier ook een winkel, kantoor of vrij beroep gevestigd worden.

Het privégedeelte bestaat uit een hal, recente keuken, badkamer (voorzien van inloopdouche, toilet en wastafel met kasten), lichtrijke woonkamer aanpalend aan het terras (voorzien van buitenkeuken en tuinberging). Op de eerste verdieping bevinden zich vier slaapkamers. De zolder is toegankelijk via een luik.

Contacteer Immo Vercruysse voor meer informatie of een vrijblijvend bezoek via immovercruysse.verkoop@gmail.com of 0472/98.16.29.


Laat ons weten naar wat u zoekt, wij houden u op de hoogte van ons aanbod
Schrijf u in
Gratis schatting Terug naar boven
Sluit menu Immo Vercruysse