U gebruikt een verouderde internetbrowser.
We raden u aan om de meest recente internetbrowser te installeren voor de beste weergave van deze website.
Een internetbrowser die up to date is, staat ook garant voor veilig surfen.

Helaas, dit pand is verkocht

9030 Mariakerke

Omschrijving

Gereserveerd-Residentieel gelegen bungalow

GERESERVEERD
Ruime, open bebouwing op residentiële ligging te Mariakerke (Gent). In de nabijheid van openbaar vervoer, handel, diensten en scholen. Het perceel is fraai aangeplant en omzoomd door struikgewas. De woning biedt vanuit elke ruimte een ander perspectief op de omliggende tuin.

Indeling als volgt: inkomhal, woonkamer met open keuken (voorzien van alle toestellen), bijkeuken en aanpalende veranda. Vier slaapkamers, met mogelijkheid om van de bureauruimte een vijfde slaapkamer te maken. De badkamer is voorzien van een ligbad, toilet en wastafel. Aparte douchekamer. Gastentoilet in de inkomhal. Ruime garage met aanpalende berging, wasplaats en technische ruimte.

Het plat dak werd vernieuwd in het voorjaar van 2020, waarbij er 12 cm PUR isolatiepanelen gelegd werden, en een nieuwe EPDM. De verwarmingsinstallatie is in 2007 aangepast van een systeem op stookolie naar centrale verwarming op aardgas met condenserende gaswandketel van Vaillant. Het verslag van de elektrische keuring is conform, en geldig tot 30/10/2034.

Meer informatie of een bezoek? Contacteer Immo Vercruysse via immovercruysse.verkoop@gmail.com of 0472/98.16.29.


Laat ons weten naar wat u zoekt, wij houden u op de hoogte van ons aanbod
Schrijf u in
Gratis schatting Terug naar boven
Sluit menu Immo Vercruysse