U gebruikt een verouderde internetbrowser.
We raden u aan om de meest recente internetbrowser te installeren voor de beste weergave van deze website.
Een internetbrowser die up to date is, staat ook garant voor veilig surfen.

Helaas, dit pand is verkocht

9940 Ertvelde

Omschrijving

Hedendaagse half open nieuwbouwwoning in het centrum van Ertvelde

Inkomhal, toilet met handwasser, woonkamer met heel veel lichtinval (vooraan, zijkant, achteraan), een open keuken (inclusief alle toestellen & stenen aanrecht), praktische wasplaats & berging en een ruime garage. Op de eerste verdieping zijn er twee slaapkamers, een toilet en een volledig ingerichte badkamer met een ligbad, een douche en een dubbele wastafel met onderkasten & spiegelkast. Een 3de en een 4de slaapkamer, een technische berging op de 2de verdieping.

Parket wordt gelegd op de slaapkamers, de woning is instapklaar!

Oprit in waterdoorlatende klinkers, zonneterras in terrastegels, toegankelijk via de woonkamer of via de achterdeur. Cv op aardgas, vloerverwarming op het gelijkvloers en radiatoren in de slaapkamers. Zonnepanelen met omvormer. Aankoop onder 6% BTW mogelijk, voor zover u deze woning aankoopt als hoofdverblijfplaats en geen andere eigendommen bezit, bedraagt de koopsom inclusief alle kosten, btw, registratierechten, notariskosten, aansluitingen egw : 471.500 euro.


Contacteer Immo Vercruysse voor meer informatie of een vrijblijvend plaatsbezoek via immovercruysse.verkoop@gmail.com of 0472/98.16.29.


Laat ons weten naar wat u zoekt, wij houden u op de hoogte van ons aanbod
Schrijf u in
Gratis schatting Terug naar boven
Sluit menu Immo Vercruysse