U gebruikt een verouderde internetbrowser.
We raden u aan om de meest recente internetbrowser te installeren voor de beste weergave van deze website.
Een internetbrowser die up to date is, staat ook garant voor veilig surfen.

Helaas, dit pand is verkocht

9032 Wondelgem

Omschrijving

Gereserveerd-Ruime woning nabij het station van Wondelgem

Op wandelafstand van het station van Wondelgem vinden we deze ruime woonst. De meest recente renovatiewerken dateren van eind 2020, waardoor het pand zo goed als instapklaar is. Zonnige tuin achteraan, evenals een voortuin met oprit.

De indeling bestaat uit: een inkomhal met trap, apart gastentoilet, nieuwe keuken met ruimte voor eettafel, wasplaats, berging en grote woonkamer. Op de eerste verdieping zijn vier slaapkamers, een badkamer (ligbad en wastafel) alsook een apart toilet te vinden. Via het zolderluik met trap krijgt u toegang tot een geïsoleerde bergingszolder. De garage is zowel langs de straatkant als langs de tuinzijde toegankelijk, wat een eenvoudige doorgang met fietsen en tuinmaterialen verzekert.

Overzicht van de uitgevoerde renovaties: laminaat in 3 slaapkamers, elektriciteit aangepast (keuring conform tot 2045), dak geïsoleerd, nieuwe keuken met ingebouwde toestellen (gaskookplaat, dampkap, oven, vaatwas, koelkast), leidingen cv waar nodig vernieuwd, nieuwe cv-ketel met thermostaat Bulex, nieuwe gasmeter, nieuwe elektriciteitsmeter, schrijnwerk waar nodig vervangen door pvc, overal is dubbel glas aanwezig.

Meer informatie of een bezoek? Mail naar immovercruysse.verkoop@gmail.com


Laat ons weten naar wat u zoekt, wij houden u op de hoogte van ons aanbod
Schrijf u in
Gratis schatting Terug naar boven
Sluit menu Immo Vercruysse