Immo VERCRUYSSE
Kapellestraat 55
9940 Evergem


Onze site werd het laatst bijgewerkt op dinsdag 1 september 2015  
web counter
(T) : +32 (0) 9/253.85.19
(F) : +32 (0) 9/258.10.63
immovercruysse@gmail.com

 
Uw specialist in verkoop - verhuur van :
 • villa's, woningen, appartementen ;
 • hoeve met gronden, bouwgronden ;
 • opbrengsteigendommen ;
 • industrieel vastgoed ;
Verkoop/verhuur van uw eigendom
door Immo Vercruysse
Wat bieden wij u ?
Vakantieverhuur
aangeboden door Immo Vercruysse


KNOKKE-ZOUTE - 630,00 €
Vakantieverhuur. Ruim appartement met ingerichte keuken, mooie living met toegang tot terras met zeezicht, 3 slaapkamers, 2 badkamers ( 1 met bad en toilet en 1 met douche en toilet ), 1 apart toilet, terras. Vanaf € 630/week = oktober. Prijzen telefonisch of op kantoor.
Meer Info >>
MURCIA (30001) - 185,00 €
appartementen type 1 - 2 - 3 slpks Ingerichte keuken, living, badkamer, terras, afzonderlijke ingang, in villa residentie nabij de zee. Mogelijkheid om garage bij te huren. Te huur per week, twee, drie, vier weken of langere perioden Laag seizoen € 185/week/1 slpk appartement - € 217/week/2 slpk appartement - € 248/week 3 slpk appartement Prijs op aanvraag voor 2weken - 3 weken - 4 weken - langere perioden - vakantiemaanden - tussenseizoen - hoogseizoen
Meer Info >>
SIDE - 300,00 €
Duplex appartement (1ste & 2de verdieping), mooi ingerichte keuken (alle toestellen), ruime woonkamer, 2 grote terrassen (met zicht op zwembad), 2 grote slaapkamers (met 1 tweepersoonsbed, 4 stapelbedden, zetelbed = max 7 à 8 personen), 2 douchekamers
mooie inrichting op 400 m van de zee, op 1 km van de authentieke stad Side, op 3 km van Manavgat (grote stad), op 40 min van de luchthaven Antalya nabij restaurants, winkels..... Geslaagde vakantie verzekerd !

Huurprijzen :

April : € 300/week
Mei / juni : € 400/week
Juli / aug : € 500/week
Sept / okt : € 400/week
Nov / dec / jan / feb / maart : € 600/maand
--> langere perioden bespreekbaar
€ 50 ter plaatse te betalen voor de opkuis
Waarborg € 200,-
Meer Info >>


Vastgoed te koop buitenland
aangeboden door Immo Vercruysse


BORDEZAC - Frankrijk - 350.000,00 €
Deze vakantiewoning is een paradijs voor mensen die van privacy houden maar toch niet willen afgesloten zijn van de buitenwereld.
Indeling:
Gelijkvloers:
- living met open haard
- open ingerichte keuken met alle toestellen. De keuken geeft uit op een gezellig terras waarop u kunt genieten van de ochtendzon.
- 1 slaapkamer
- badkamer met ligbad
Eerste verdieping:
- 3 slaapkamers waarvan één met badkamer (douche, toilet en lavabo). Deze slaapkamer geeft uit op een groot terras met pergola.

Een terras hoger dan het huis bevindt zich het zwembad met poolhouse. Het zwembad werd met respect voor mens en natuur aangelegd. Er wordt geen gebruik gemaakt van chloor, zouten of andere produkten....het water wordt gezuiverd dmv planten. Deze planten bevinden zich niet in het zwembad maar in een waterzuiveringsbak naast het zwembad. Samen met lavastenen zorgen de waterplanten ervoor dat wij in zacht en zuiver water kunnen zwemmen....wat zeer goed is voor onze huid!!! Het gezuiverde water komt dmv een idyllisch watervalletje terug in het zwembad.
Het poolhouse is voorzien van een buitendouche, een zomerkeuken (met frigo) en een toilet.

Bordezac is een dorpje in het Zuid-Franse departement Gard (Regio Languedoc-Roussillon) en maakt deel uit van het arrondissement Alès.
Meer Info >>
SAS VAN GENT - Nederland - 339.000,00 €
Mooie herenwoning met woonkamer, gashaard en smaakvol ingerichte open keuken. In het verlengde van de keuken ligt een mooi boven-terras. Ruime inkomhal met toilet. Drie ruime slaapkamers, op één slaapkamer zijn sanitaire leidingen voorzien. De badkamer is ingericht met bad, douche, een dubbel lavabomeubel en toilet. Er is een grote zolder bereikbaar via een vaste trap met tal van mogelijkheden. De achtertuin, bereikbaar via een vaste trap, is volledig ommuurd en straalt een knusse gezelligheid en rust uit. De woning is volledig onderkelderd en toegankelijk vanaf de straat. Ruime parkeermogelijkheden.
Meer Info >>
SIDE - Turkije - 135.000,00 €
Recent gebouwde duplex appartementen op 350 m van de zee ! In villa-residentie, gebouw bestaande uit 2 duplex appartementen. Duplex appartement (gelijkvloers & 1ste verdieping) bedraagt € 135.000. Voor het duplex appartement op de 2de & de 3de verdieping bedraagt de vraagprijs € 130.000. Prijzen bespreekbaar ! - Ingerichte keuken, ruime living, badkamer en douchekamer, 4 slaapkamers, prachtig zwembad (gemiddeld 140 m2) (zijnde 2 slaapkamers op het gelijkvloers en 2 slaapkamers op de 1ste verdieping), mooie terrassen aan de voor -en zijkant van het appartement. - Ingerichte keuken, ruime living, badkamer en douchekamer, 4 slaapkamers, prachtig zwembad (gemiddeld 130 m2) (zijnde 2 slaapkamers op 2de verdieping en 2 slaapkamers op de 3de verdieping), mooie terrassen aan de voor -en zijkant van het appartement. Recht
Meer Info >>
SIDE - Turkije - 110.000,00 €
Ruime duplex appartementen, inkom met vestiaire kast, ingerichte keuken (inspraak in kleur kastdeuren), living, badkamer met jacuzi, 2 slpks (+ safe), douchekamer met inloopdouche, terrassen. Mooi zwembad ! Weldra afgewerkt, bouwheer & opvolging werkzaamheden zijn Belgen. Op 1 km van Side, authentiek stadje aan de zee, met prachtige wandeldijk van ca 10 km Duplex appartementen op gelijkvloers & 1ste verdieping aan 110.000 euro. Duplex appartementen op 2de verdiep & 3de verdieping aan 120.000 euro (prijzen overeen te komen).
Meer Info >>


Vastgoed te koop
aangeboden door Immo Vercruysse


ASSENEDE - 335.000,00 €
Ruime woonkamer, ingerichte keuken, vier slaapkamers, bureau, extra ruimte (multifunctioneel,zowel geschikt als 2de woonkamer, vrij beroep, hobbyruimte....met kitchenette), badkamer, inkomhal, toilet, wasplaats met aparte douche, twee bergingen, zolder. Mooie tuin, grote dubbele garage en tuinhuis.

 

Meer Info >>
ASSENEDE - 339.000,00 €
Mooie herenwoning met woonkamer, gashaard en smaakvol ingerichte open keuken. In het verlengde van de keuken ligt een mooi boven-terras. Ruime inkomhal met toilet. Drie grote slaapkamers, op één kamer zijn sanitaire aansluitingen voorzien. De badkamer is ingericht met bad, douche, een dubbel lavabomeubel en een toilet. Er is een ruime zolder, bereikbaar via een vaste trap met tal van mogelijkheden. De achtertuin, bereikbaar via een vaste trap, is volledig ommuurd en straalt een knusse gezelligheid en rust uit. De woning is volledig onderkelderd en toegankelijk vanaf de straat.
Meer Info >>
ASSENEDE - 190.000,00 €
Woning met op het gelijkvloers een inkomhal, woonkamer met haard, keuken, toilet, wasplaats, berging en grote tuin. Op het eerste verdiep zijn er drie ruime slaapkamers, waarvan 1 met balkon en 1 met een dakterras, badkamer met inloopdouche.
Meer Info >>
ASSENEDE - 299.000,00 €
Ruime hoevewoning met ingerichte keuken, woonkamer met veel lichtinval, bijkeuken/wasplaats, koele berging, 4 slaapkamers waarvan 1 grote beneden, badkamer, groot zonneterras, tuin met prachtig polderzicht, garage.
Meer Info >>
ERTVELDE - 148.000,00 €
Op te frissen woning met ingerichte keuken, living, badkamer met voorziening voor wasmachine, 2 slaapkamers, vaste trap naar zolder ( extra kamer mogelijk ), kelder, zonnig koertje.
Meer Info >>
ERTVELDE - 174.000,00 €
Appartement op 1e verdieping met ingerichte open keuken, living met zicht op ruim terras, badkamer, 2 slaapkamers, berging met aansluiting voor wasmachine. Eventueel met garage ( € 17.000 )
Meer Info >>
ERTVELDE - 167.000,00 €
Gezellig duplex appartement met ingerichte open keuken ( alle toestellen ), living, badkamer, 1 slaapkamer, dressing of bureau, berging met aansluiting voor wasmachine, terras. Mogelijkheid tot aankoop van garage ( € 17.000 ).
Meer Info >>
ERTVELDE - 222.000,00 €
Gelijkvloers appartement met ingerichte open keuken, living met zicht op terras en tuin, badkamer, 2 slaapkamers, berging met aansluiting voor wasmachine, garage toegankelijk vanuit de tuin.
Meer Info >>
EVERGEM - Prijs op aanvraag

Regionaal bedrijventerrein op een bijzondere plek. De directe ligging aan het Ovaal van Wippelgem en de R4 West maken dit terrein tot een zichtlocatie en poort van Evergem en van de Gentse Kanaalzone. De R4 wordt in de toekomst immers de internationale doorgaande verbindingsweg tussen Rotterdam, Zeeland, Antwerpen en Frankrijk. Ten noorden ligt het zeehaventerrein Kluizendok.
Nog 1 perceel beschikbaar van 3261m².
Informatie en prijzen te bekomen op het kantoor in Evergem.

Stedenbouwkundige voorschriften:
- Zone voor dienstverlenende activiteiten gekoppeld aan regionaal bedrijventerrein.
- Volgens vooropgestelde voorschriften van het BPA :

 • Max. 30% bebouwing per perceel
 • Max. 20% parkeergelegenheid per perceel
 • Min. 30% groenvoorziening per perceel
 • Overige 20% kan dienen als verharding voor bv wegenis of openlucht stapelpaats

- Max. nokhoogte 12m, dakhelling tussen de 0° en 40°, min. 6m van de rooilijn.

 

Meer Info >>
EVERGEM - Prijs op aanvraag

Dit zeehaventerrein is uitermate geschikt voor lichte kadegebonden productie en droge zeehavenondersteunende bedrijven. Hieronder vallen bedrijven die onder andere volgende activiteiten uitoefenen:

 • Lichte industrie
 • Kadegebonden productie en distributie van natte en droge bulk
 • Toelevering en verwerking
 • Industriële dienstverlening
 • Distributie en logistiek

Dit zeehaven- en watergebonden bedrijventerrein is gelegen aan het kanaal Gent-Terneuzen. De zone zal beschikken over een volledige industriële uitrusting en is trimodaal ontsloten (water, weg en spoor). Het terrein zal volledig worden ingericht rondom de nieuw aan te leggen ontsluitingsweg die uitgeeft op de kanaaloever.

Deze zone heeft gronden beschikbaar voor:
- Grote bedrijven: perceeloppervlaktes van min. 25.000m²
- Middelgrote bedrijven: perceeloppervlaktes van 10.000m² tot 25.000m²
- Kleine bedrijven: perceeloppervlaktes van 5.000m² tot 15.000m²
- Dienstverlenende activiteiten : perceeloppervlaktes van max. 5.000m²
Percelen kunnen samengenomen worden om er 1 groot perceel van te maken.

Stedenbouwkundige voorschriften GN : Kleine Bedrijven

 • Kavelgrootte : Min. 5.000m² ; Max. 15.000m²
 • Bestemming loten : Zeehaven- en watergebonden industriële en logistieke activiteiten ; opwekking van energie
 • Bedrijfswoning : Ja, max. 500m³ bouwvolume
 • Verboden functies :  bepaalde vormen van afvalbewerking, berwerking en verwerking baggerspecie, alle vormen van klein- of grootschalige detailhandel, hoogdrempel- en lagedrempel-Seveso-inrichting, alle vormen van afvalverwerking
 • Seveso-inrichting : Niet toegelaten
 • Min. Bewouwingscoëffinciënt : 50%
 • Bouwhoogte : Max. 12m
 • Parkeerruimte : Min. 1,5 PP per 1.000m² ; Max. 3 PP per 1.000m²

 

Meer info ivm stedenbouwkundige voorschriften Grote en Middelgrote Bedrijven en prijzen op kantoor te verkrijgen.

 

 

Meer Info >>
EVERGEM
:: Verkocht ::
Commercieel gelegen pand met mooie winkelruimte en woonst. ( Panisto verhuist naar groter pand ) Winkelruimte met voorraadkamer en bureau, de woonst bestaat uit modern ingerichte keuken, living, bureau, berging, badkamer, 2 slaapkamers, terras en tuin.
EVERGEM - Prijs op aanvraag
Ruime woning met ingerichte keuken, living, nieuwe badkamer ( met bad en inloopdouche ), 3 slaapkamers, veranda, kelder, buitenberging, terras en tuin.
Meer Info >>
EVERGEM - 249.000,00 €
Ruime woning met keuken, grote living, badkamer, 3 slaapkamers, berging, zolder, ruime garage, terras, tuin en tuinhuis.
Meer Info >>
EVERGEM
:: Verkocht ::

Ruime half open woning met ingerichte keuken ( alle toestellen ), grote living, badkamer ( met bad en douche ), 3 slaapkamers, zolder, garage. Weldra volledig afgewerkt.

EVERGEM - 339.000,00 €
Ruime woning met woonkamer, ingerichte keuken, inkomhal met opbergkasten, 4 slaapkamers, badkamer met bad en dubbele lavabo, wasplaats met 2 opbergkasten. Aanpalend aan de woning is een dubbele garage voorzien met opbergplaats. Een ommuurd koertje en een gezellige, charmante tuin. Er is een oprijlaan, die toegang heeft tot drie afzonderlijke garages.
Meer Info >>
EVERGEM - 178.000,00 €
Woonkamer met keuken, badkamer, toilet, kelder, wasplaats, 3 slaapkamers, ruime zolder, buitenberging en garage. Tuin met uitzicht op de velden.
Meer Info >>
GENT - 650.000,00 €
Pand op gelijkvloers ingericht met frituur, frigo-toonbank (morgenontbijt, belegde broodjes en dagschotels), eetruimte, ingerichte keuken, voorraadkamer, douchekamer (personeel), toilet, praktische bergruimte in de kelder en het bijgebouw. Groot terras en 2de terras op de binnenkoer, veel parkeermogelijkheid ! Boven is er een woonst ingericht, met open keuken, woonkamer, 1 slaapkamer en badkamer. Mits verbouwing, kan de zaak worden uitgebreid. FANTASTISCHE ligging, nabijheid R4, bedrijfsterreinen Lovendegem, Mariakerke, Wondelgem en Evergem, drukke verbindingsweg Gent-Waarschoot, grote visibiliteit ! Info enkel te bekomen op kantoor, na telefonische afspraak.
Meer Info >>
GENT - 189.000,00 €
Ruime gelijkvloers verdieping met mogelijkheid tot het uitoefenen van een zelfstandig beroep. Aansluitend een keuken en zuid gerichte koer met bergruimte. Kelder. Op de eerste verdieping bevindt zich de woonruimte met uitstekend uitzicht. Er is een keuken met aanpalend een terras. De twee slaapkamers en ook de badkamer bevinden zich op de tweede verdieping. De zolder toegankelijk met vaste trap is bruikbaar als volwaardige slaapkamer. De woning is in 1973 totaal heropgebouwd met potgewelven. Er is een kruipruimte voorzien onder de volledige woning. Prijs bespreekbaar.
Meer Info >>
GENT - 195.000,00 €
Woning met mooie woonkamer, ingerichte keuken, 3 grote slaapkamers, badkamer, berging.
Meer Info >>
MALDEGEM - 415.000,00 €

OPENDEUR ZATERDAG 8 AUGUSTUS : 11u - 12.15u

Lot 15 (de linker woning gezien vanop de straat) : Half open bebouwing, keuken, living, badkamer, 3 grote slaapkamers, garage, inkom, tuin. Momenteel in opbouw, worden volledig afgewerkt verkocht. Inclusief terras, oprit en gras.

Meer Info >>
MALDEGEM - 385.000,00 €

OPENDEUR ZATERDAG 8 AUGUSTUS : 11u - 12.15u

Lot 16 (de rechter woning gezien vanop de straatzijde) : Half open bebouwing, ingerichte keuken, living, badkamer, 3 grote slaapkamers, garage, inkom, tuin. Momenteel in opbouw, worden volledig afgewerkt verkocht. Inclusief terras, oprit en gras.

Meer Info >>
MALDEGEM
:: Verkocht ::

Lot 17 (de linkerwoning gezien vanop de straatzijde) : Half open bebouwing met keuken, living, badkamer, 3 grote slaapkamers, garage, inkom, tuin. Momenteel in fase van afwerking, wordt volledig afgewerkt, inclusief terras, oprit en tuin!

MELLE - Prijs op aanvraag
Ruime halfopen woning met ingerichte keuken, grote living met inbouwcassette, badkamer met bad en douche en dubbel lavabomeubel, strijkkamer met voorziening voor wasmachine en droogkast, vaste trap naar grote zolder ( extra kamers mogelijk ), kelder, dubbele garage en zonnige tuin.
Meer Info >>
MERENDREE - 329.000,00 €
OPENDEURDAG : zaterdag 05 september 2015 van 10.00 tot 11.00 uur. Mooie woning met ingebouwde keuken, living (met eetplaats en zitplaats), 2 badkamers, 3 slaapkamers, hobbyruimte (kan omgebouwd worden tot garage). Oprit aangelegd, twee autostaanplaatsen mogelijk. Grote tuin met terras. Prijs is bespreekbaar. De woning wordt verkocht onder btw- stelsel.
Meer Info >>
OOSTAKKER - Prijs op aanvraag
Instapklare woning met nieuwe, ingerichte keuken, living, badkamer, 3 slaapkamers, berging/wasplaats, bureau, garage, mooie tuin.
Meer Info >>
SINT-AMANDSBERG - Prijs op aanvraag
Appartement op de 2e verdieping met ruime ingerichte keuken, ruime living, vernieuwde badkamer, 2 slaapkamers, kelderberging. Zeer energie zuinig wegens renovatie. EPC-verslag is van voor de renovatie.
Meer Info >>
SLEIDINGE - Prijs op aanvraag
Woning met op het gelijkvloers een woonkamer met haard, eetkamer, ingerichte keuken, inkomhal voor-en achteraan, koele berging, kelder, wasplaats, toilet en bureelruimte. Op de eerste verdieping bevinden zich de 3 ruime slaapkamers en de badkamer met bad en lavabo. Er is een ruime zolder beschikbaar, toegankelijk met een vaste trap, die als vierde kamer kan ingericht worden. Grote tuin met terras, werkplaats en carport.
Meer Info >>
SLEIDINGE - 307.260,00 €

OPENDEUR ZATERDAG 8 AUGUSTUS 2015 : 11u - 12.15u

Zeer verzorgde & ruime nieuwbouwwoning, water -en winddicht (inclusief deur - ramen - poort, voegwerk, ventilatiesysteem), linker woning staat op 636 m2. Indeling : ruimte voor keuken, woonkamer, garage, wasplaats, inkomhal, traphal, 3 grote slaapkamers, dressing, badkamer, zeer grote bruikbare zolder. Indien gewenst wordt de woning verder afgewerkt, afgewerkt bedraagt de prijs € 384.255,- (prijzen te verhogen met btw)

Meer Info >>
SLEIDINGE - 372.974,00 €

OPENDEUR ZATERDAG 8 AUGUSTUS 2015 : 11u - 12.15u

Zeer verzorgde en ruime nieuwbouwwoning, rechter woning : 568 m². Indeling : ingerichte keuken met alle toestellen, ruime woonkamer met veel lichtinval met ruimte voor bureau, garage, koele berging naast de keuken, wasplaats, inkomhal, traphal, 3 grote slaapkamers waarvan 1 met dressing, badkamer met bad en douche en dubbel lavabomeubel, zeer grote bruikbare zolder.

Meer Info >>
SLEIDINGE - 235.000,00 €
Gesloten bebouwing, in 't begin van de Weststraat. Gelijkvloers bestaande uit een leefruimte, ruime keuken, toilet, douche & garage, berging, klein terras. 1ste verdieping bestaande uit ruime living, ingerichte keuken, een slaapkamer, badkamer, terras. De bovenste verdieping is ingericht als een tweede kamer en berging (toegankelijk via uitschuifbare trap). Ideaal voor een comfortabele bewoning, appartement met handelsgelijkvloers of praktijkruimte....veel mogelijkheden !
Meer Info >>
WAARSCHOOT - 420.000,00 €
Handelspand met op het gelijkvloers, de handelsruimte met een modern uitgeruste winkelruimte met toonbank en airco. De werkruimte is voorzien van perfect ingerichte keukens, bergingen, magazijnen en 5 koelinstallaties. Er is gemakkelijke parkeergelegenheid voor de winkel op de privéparking en rechtover de zaak op de openbare weg. Er is een aparte dienstingang voor leveranciers. Op de eerste verdieping is er woongelegenheid (bemeubeld appartement) met woonkamer, keuken, badkamer, bureel en slaapkamer. Achteraan de winkel is er een tuin.
Meer Info >>
WACHTEBEKE - 215.000,00 €
Opendeurdag op zaterdag 05 september 2015 van 11.00 tot 12.15 uur. Ruime woning met ingerichte keuken, grote living met open haard, 4 slaapkamers, badkamer, berging onder trap, garage, mooie tuin met tuinhuis.
Meer Info >>
WATERVLIET - 170.000,00 €
Bezoeken op afspraak.

Wordt water- en winddicht verkocht. Gelijkvloers voorzien van: inkom, toilet, leefruimte, keuken, garage, berging en terras. Verdieping: 3 slaapkamers, 2 badkamers, toilet en terras.
Meer Info >>
WONDELGEM - 215.000,00 €
Instapklaar gelijkvloers appartement met ruime woonkamer, ingerichte keuken, twee slaapkamers, badkamer, inkomhal, berging, garage en zongerichte privétuin met terras.
Meer Info >>
ZELZATE - 96.000,00 €
Te renoveren woning met ingerichte keuken, living, badkamer, 2 slaapkamers, buitenberging, koertje.
Meer Info >>
ZELZATE - 165.000,00 €
Gerenoveerde woning met modern, ingerichte keuken, ruime living, badkamer, 2 grote slaapkamers ( 3 de mogelijk, bij te bouwen ), garage, terras en tuin. Prijs overeen te komen !!!!
Meer Info >>


Woningen/appartementen te huur
aangeboden door Immo Vercruysse

Info woningen te huur --- enkel telefonisch te bekomen 09/258.26.02

ASSENEDE - 530,00 €
Info enkel telefonisch te bekomen 09/258.26.02
Duplex appartement voorzien van een ingerichte keuken, ruime living, een badkamer, 2 slaapkamers, een buitenberging, terras.
Meer Info >>
ASSENEDE - Prijs op aanvraag
Info enkel telefonisch te bekomen 09/258.26.02
vanaf 360 m2 aan € 1050/maand. Grotere oppervlaktes mogelijk beton vloer, drijfkracht, sectionale poort 3,35 m breed op 3 m hoog, afzonderlijke meters, gemeenschappelijk sanitair, gemeenschappelijke parking, manoeuvreerruimte voor vrachtwagen, overdekte laad -en loszone
Meer Info >>
ASSENEDE - 580,00 €
Info enkel telefonisch te bekomen 09/258.26.02
Ingerichte keuken, living, badkamer, 2 slaapkamers, grote berging (ook mogelijkheid om fiets/moto te parkeren) --- volledig gerenoveerd.
Meer Info >>
ASSENEDE - 1.050,00 €
Info enkel telefonisch te bekomen 09/258.26.02
Nabij expresweg Antwerpen/Knokke, Zelzate, in Assenede. POLYVALENTE BEDRIJFSUNITS (al dan niet verwarmd), MAGAZIJN / ATELIER .... veel mogelijkheden, parkeermogelijkheden bespreekbaar. Manoeuvreer ruimte voor vrachtwagens, overdekte laad -en los ruimte.... Gebouw '400' is 5m10 hoog, diverse units, ook afzonderlijk te huur : - 360 m2 à € 1050/maand --- 600 m2 à € 1750/maand --- 1200 m2 à € 3000/maand prijzen overeen te komen. Sectionaalpoorten, mogelijkheid tot creëren bureau of kantoor, sanitaire voorzieningen. Bedrijfsunits afzonderlijk te huur, verschillende Units kunnen samen worden gevoegd !
Meer Info >>
ASSENEDE - 36,00 €
Info enkel telefonisch te bekomen 09/258.26.02
Carport à € 36/mnd ( excl btw ), parkeerplaats à € 25/mnd ( excl btw )
Meer Info >>
ERTVELDE - 650,00 €
Info enkel telefonisch te bekomen 09/258.26.02
Woning met ingerichte keuken, living, badkamer, 3 slaapkamers, berging, veranda, terras, garage.
Meer Info >>
ERTVELDE - 600,00 €
Info enkel telefonisch te bekomen 09/258.26.02
Mooi appartement met ingerichte open keuken, living, badkamer, 1 slaapkamer, dressing of bureau, berging en terras.
Meer Info >>
EVERGEM - 660,00 €
Info enkel telefonisch te bekomen 09/258.26.02
Mooi gelegen appartement met ingerichte keuken, ruime living, nieuwe badkamer ( bad en douche ), 2 grote slaapkamers, berging/wasplaats, fietsberging. Privé ingang.
Meer Info >>
EVERGEM - 800,00 €
Info enkel telefonisch te bekomen 09/258.26.02
In de nabijheid van Evergem Dorp. Prachtig dakappartement, wordt grondig gerenoveerd en zal afgewerkt zijn tegen april/mei 2015. Ingerichte keuken, ruime woonkamer, badkamer, 2 grote slaapkamers, dakterras ... instapklaar (2de verdieping)
Meer Info >>
EVERGEM - 50,00 €
Info enkel telefonisch te bekomen 09/258.26.02
Garage, centrum Evergem. Onmiddellijk beschikbaar.
Meer Info >>
EVERGEM - 800,00 €
Info enkel telefonisch te bekomen 09/258.26.02
Ruime woning met ingerichte keuken, grote living met veel lichtinval, badkamer, 4 slaapkamers, koele berging, wasplaats, terras, grote garage, mooie tuin. Onmiddellijk vrij. Huurprijs bespreekbaar.
Meer Info >>
EVERGEM - 775,00 €
Info enkel telefonisch te bekomen 09/258.26.02
Woning met ruime woonkamer,,ingerichte keuken, bureel, inkomhal, badkamer met douche, 3 slaapkamers, kelder, berging, garage en tuin.
Meer Info >>
EVERGEM - 900,00 €
Info enkel telefonisch te bekomen 09/258.26.02
Gelijkvloers appartement met ingerichte keuken, ruime living met veel lichtinval, 2 slaapkamers, badkamer met inloopdouche, berging/wasplaats, garage, autostaanplaats, terras en tuin. Volledig geschilderd, instapklaar. ( + € 40 gem. kosten )
Meer Info >>
EVERGEM - 850,00 €
Info enkel telefonisch te bekomen 09/258.26.02
Ruim, gelijkvloers appartement met ingerichte keuken, mooie living met veel lichtinval, badkamer met inloopdouche, 2 slaapkamers, berging/wasplaats, garage en autostaanplaats. Volledig geschilderd, instapklaar. ( + € 40 gem. kosten )
Meer Info >>
EVERGEM - 850,00 €
Info enkel telefonisch te bekomen 09/258.26.02
Nieuw appartement met ingerichte keuken, ruime living met toegang tot terras, badkamer met inloopdouche, 2 slaapkamers, berging/wasplaats, garage en autostaanplaats. Volledig geschilderd, instapklaar. ( + € 40 gem. kosten )
Meer Info >>
EVERGEM - 675,00 €
Info enkel telefonisch te bekomen 09/258.26.02
Appartement met ingerichte keuken, living, badkamer, 3 slaapkamers, berging/wasplaats, terras en garage. Incl. brandverz.
Meer Info >>
EVERGEM - 660,00 €
Info enkel telefonisch te bekomen 09/258.26.02
Woning met ingerichte keuken, living, badkamer, 3 slaapkamers, kelder, garage, tuin.
Meer Info >>
EVERGEM - 600,00 €
Info enkel telefonisch te bekomen 09/258.26.02
Hoevewoning met ingerichte keuken, eetplaats, zitplaats, badkamer, 2 slaapkamers, wasplaats, zolder, buitenberging, garage, tuin. Vrij vanaf 01/11/2015 !
Meer Info >>
EVERGEM - 850,00 €
Info enkel telefonisch te bekomen 09/258.26.02
Woning instapklaar, ingerichte keuken, berging, ruime woonkamer, 3 grote slaapkamers, zolder, badkamer, garage, grote tuin
Meer Info >>
EVERGEM - 820,00 €
Info enkel telefonisch te bekomen 09/258.26.02
Ruime woning met woonkamer, ingerichte keuken, inkomhal, drie slaapkamers, badkamer, bureel, garage en tuin.
Meer Info >>
GENT - 350,00 €
Info enkel telefonisch te bekomen 09/258.26.02
Studio met woonkamer, inkomhal, ingerichte keuken, badkamer.
Meer Info >>
GENT - 500,00 €
Info enkel telefonisch te bekomen 09/258.26.02
Leuk appartement met ingerichte keuken, living, badkamer, 1 slaapkamer, berging. Goede ligging, nabij station... huurprijs € 500 + maandelijks voorschot op het gasverbruik & brandverzekering € 50.
Meer Info >>
GENT - 750,00 €
Info enkel telefonisch te bekomen 09/258.26.02
Met ingerichte, open keuken ( alle toestellen ), ruime living met veel lichtinval, badkamer, 2 slaapkamers ( 1 met dressing ), berging naast de keuken, koertje, gemeenschappelijke fietsberging.
Meer Info >>
GENT - 750,00 €
Info enkel telefonisch te bekomen 09/258.26.02
Met ingerichte, open keuken ( alle toestellen ), ruime living, badkamer, 2 slaapkamers waarvan 1 met dressing, berging naast keuken, koertje, gemeenschappelijke fietsberging.
Meer Info >>
GENT - 620,00 €
Info enkel telefonisch te bekomen 09/258.26.02
Mooi appartement met ingerichte keuken, ruime living, badkamer, 2 slaapkamers, berging. Wordt niet aan studenten verhuurd. Garage beschikbaar (+ € 50).
Meer Info >>
GENT - 670,00 €
Info enkel telefonisch te bekomen 09/258.26.02
Mooi appartement met ingerichte keuken, living, badkamer, 2 slaapkamers, berging, balkon en garage.
Meer Info >>
GENT - 800,00 €
Info enkel telefonisch te bekomen 09/258.26.02
Ruim appartement 2e en 3e verdieping met ingerichte, open keuken, living, badkamer, 3 slaapkamers ( 1 op 2e verdieping en 2 op 3e verdieping ).
Meer Info >>
GENTBRUGGE - 570,00 €
Info enkel telefonisch te bekomen 09/258.26.02
Gelijkvloers appartement met ingerichte keuken, living, badkamer, 1 slaapkamer, berging, garage, tuin met tuinhuisje.
Meer Info >>
MALDEGEM - 1.100,00 €
Info enkel telefonisch te bekomen 09/258.26.02
Riante woning geschikt als handelspand of voor het uitoefenen van vrije beroepen.Ruime woonkamer met haard, volledig ingerichte keuken met open veranda, bureau, 4 grote slaapkamers waarvan 1 met dressing, badkamer, toilet, grote berging, garage, tuin.Het privé gedeelte van de woning kan gescheiden worden van de praktijkruimte.
Meer Info >>
MARIAKERKE - 750,00 €
Info enkel telefonisch te bekomen 09/258.26.02
Ruim appartement met ingerichte keuken, living, badkamer, 2 slaapkamers, groot terras, berging, garage, in het gebouw is een lift aanwezig !
Meer Info >>
MERENDREE - 850,00 €
Info enkel telefonisch te bekomen 09/258.26.02
Prachtig gelegen hoeve met ingerichte keuken, eetplaats, grote living, bureau, badkamer, 3 slaapkamers, berging/wasplaats, garage, buitenberging, tuin en weide van +/- 6000m²
Meer Info >>
SLEIDINGE - 760,00 €
Info enkel telefonisch te bekomen 09/258.26.02
Ruime woning met ingerichte keuken, living, badkamer, 4 grote slaapkamers waarvan 2 met lavabo, zolderkamer, bureau, ruime garage en tuin.
Meer Info >>
SLEIDINGE - 700,00 €
Info enkel telefonisch te bekomen 09/258.26.02
Ruim & luxueus, gelijkvloers appartement. Met modern ingerichte keuken, ruime living, badkamer, 2 slaapkamers, grote berging, wasplaats, autostaanplaats op parking, gemeenschappelijke fietsberging & vuilnislokaal, gemeenschappelijke aangelegde tuin. ( + € 60 syndickosten )
Meer Info >>
SLEIDINGE - 200,00 €
Info enkel telefonisch te bekomen 09/258.26.02
Weide voor 2 paarden voorzien van stal ( 4 x 8 ) en extra stal ( 2 x 4 )voor hooi. Met houten omheining, watervoorziening, toegankelijk via Kerkwegel. ( eventueel zonder stallen à € 150 )
Meer Info >>
SLEIDINGE - 660,00 €
Info enkel telefonisch te bekomen 09/258.26.02
Ruime woning met beneden ingerichte keuken, living, badkamer, 1 slaapkamer en boven tussenkamer en 2 slaapkamers. Dubbele garage en tuin.
Meer Info >>
WATERVLIET - 750,00 €
Info enkel telefonisch te bekomen 09/258.26.02
Mooie woning met ingerichte keuken, living, 3 slaapkamers, badkamer, berging en garage. Verwarming met warmtepomp.
Meer Info >>
WATERVLIET - 560,00 €
Info enkel telefonisch te bekomen 09/258.26.02
Gezellige woning met prachtig zicht op de polders. Met ingerichte keuken, living, badkamer, 2 slaapkamers, berging, veranda, garage, tuin met tuinhuis. Vrij vanaf 01/08/2015.
Meer Info >>
WONDELGEM - 530,00 €
Info enkel telefonisch te bekomen 09/258.26.02
Appartement met ingerichte keuken, living, badkamer, 2 slaapkamers, balkon en garage.
Meer Info >>
WONDELGEM - 600,00 €
Info enkel telefonisch te bekomen 09/258.26.02
Pas gerenoveerd appartement met woonkamer, nieuwe ingerichte keuken, badkamer met douche en toilet, twee slaapkamers, berging, garage. Instapklaar!
Meer Info >>
ZELZATE - 750,00 €
Info enkel telefonisch te bekomen 09/258.26.02
Ruim gelijkvloers appartement met ingerichte keuken, living, 3 slaapkamers, bureau, 3 toiletten, 2 badkamers met douche, grote buitenberging, terras, autostaanplaats.
Meer Info >>
ZOMERGEM - 750,00 €
Info enkel telefonisch te bekomen 09/258.26.02
Mooi dakappartement met ingerichte keuken, living, badkamer, 2 slaapkamers, ingerichte zolder, berging, 2 terrassen voor- en achteraan (50 m2 groot) en garage.
Meer Info >>


Nieuwbouw appartementen te koop
aangeboden door Immo Vercruysse
Bedrijfsvastgoed te koop / te huur
aangeboden door Immo Vercruysse


ASSENEDE - 1.050,00 €
Nabij expresweg Antwerpen/Knokke, Zelzate, in Assenede. POLYVALENTE BEDRIJFSUNITS (al dan niet verwarmd), MAGAZIJN / ATELIER .... veel mogelijkheden, parkeermogelijkheden bespreekbaar. Manoeuvreer ruimte voor vrachtwagens, overdekte laad -en los ruimte.... Gebouw '400' is 5m10 hoog, diverse units, ook afzonderlijk te huur : - 360 m2 à € 1050/maand --- 600 m2 à € 1750/maand --- 1200 m2 à € 3000/maand prijzen overeen te komen. Sectionaalpoorten, mogelijkheid tot creëren bureau of kantoor, sanitaire voorzieningen. Bedrijfsunits afzonderlijk te huur, verschillende Units kunnen samen worden gevoegd !
Meer Info >>
ASSENEDE - Prijs op aanvraag
vanaf 360 m2 aan € 1050/maand. Grotere oppervlaktes mogelijk beton vloer, drijfkracht, sectionale poort 3,35 m breed op 3 m hoog, afzonderlijke meters, gemeenschappelijk sanitair, gemeenschappelijke parking, manoeuvreerruimte voor vrachtwagen, overdekte laad -en loszone
Meer Info >>
ASSENEDE - 294,00 €
Zeer goed gelegen, in centrum van Assenede, aantrekkelijke huurprijs, diverse ruimtes te huur met parkeermogelijkheden ! In samenspraak met de huurder wordt het gebouw inorde gesteld !!! Afzonderlijk te huur
Meer Info >>
ASSENEDE - 294,00 €
Zeer goed gelegen, in centrum van Assenede, aantrekkelijke huurprijs, diverse ruimtes te huur met parkeermogelijkheden ! In samenspraak met de huurder wordt het gebouw inorde gesteld !!! Afzonderlijk te huur
Meer Info >>
EVERGEM - 950,00 €
In de nabijheid van Evergem dorp, zeer goed gelegen kantoren, burelen en/of praktijkruimte. Gelijkvloers 149 m2 - inclusief parking voor 2 voertuigen
Meer Info >>
EVERGEM - 850,00 €
In de nabijheid van het centrum van Evergem, op 1ste verdieping, 110 m2 ingedeeld in 4 burelen & extra mooi terras 36 m2
Meer Info >>
EVERGEM - 1.050,00 €
Zeer goed gelegen handels- of kantoorruimte met ingerichte keuken, koer, garage en opbergplaats
Meer Info >>
EVERGEM - 1.050,00 €
Multifunctionele handelsruimte met aanpalend een grote werkruimte. Het pand beschikt over een ruime parking. Meerdere foto's zijn binnenkort ter beschikking.
Meer Info >>
GENT - 650.000,00 €
Pand, op gelijkvloers ingericht met frituur, frigo-toonbank (belegde broodjes & dagschotels, salades, panini's), eetruimte, ingerichte keuken, voorraadkamer, douchekamer (personeel), toilet, praktische bergruimte in kelder & bijgebouw. De meeste toestellen zijn pas 2 jaar oud en van uitstekende kwaliteit! Groot terras & 2de terras op binnenkoer, veel parkeermogelijkheden ! Boven is er een woonst ingericht, met open keuken, woonkamer, 1 slaapkamer en badkamer. Mits verbouwing, kan de zaak worden uitgebreid. FANTASTISCHE ligging, nabijheid R4, bedrijfsterreinen Lovendegem, Mariakerke, Wondelgem en Evergem, drukke verbindingsweg Gent - Waarschoot, grote visibiliteit ! Info enkel te bekomen op het kantoor, na telefonische afspraak
Meer Info >>
GENT - 2.750,00 €
Zeer goed gelegen kantoorruimte/bureel en of praktijkruimte in het handelsdokcenter. Onderhoud bureel, parkeermogelijkheden, gebruik vergaderzaal is niet inbegrepen en kan worden overeen gekomen.
Meer Info >>
GENT - 4.750,00 €
Zeer goed gelegen kantoorruimte/bureel en of praktijkruimte in het handelsdokcenter. Onderhoud bureel, parkeermogelijkheden, gebruik vergaderzaal is niet inbegrepen en kan worden overeen gekomen.
Meer Info >>
GENT - 1.350,00 €
Meer Info >>
GENT - 2.295,00 €
Zeer goed gelegen kantoorruimte/bureel en of praktijkruimte (1ste verdieping) in het handelsdokcenter. € 2360/maand excl kosten (zoals brandverzekering, onroerende voorheffing, egw-verbruik). Onderhoud bureel, parkeermogelijkheden, gebruik vergaderzaal is niet inbegrepen en kan worden overeen gekomen.
Meer Info >>
WAARSCHOOT - 420.000,00 €
Culinair gekende zaak met op het gelijkvloers, de handelsruimte met een modern uitgeruste winkelruimte met toonbank en airco. De werkruimte is voorzien van perfect ingerichte keukens, bergingen, magazijnen en 5 koelinstallaties. Er is gemakkelijke parkeermogelijkheid voor de winkel op de privéparking en rechtover de zaak op de openbare weg. Er is een aparte dienstingang voor leveranciers. Op de eerste verdieping is er een woongelegenheid (bemeubeld appartement) met woonkamer, keuken, badkamer, bureel en slaapkamer. Achteraan de winkel is er een tuin.
Meer Info >>


Bouwgronden te koop
aangeboden door Immo VercruysseVerkoop/verhuur van uw eigendom
door Immo Vercruysse
Wat bieden wij u ?
 • Topligging met verzorgde etalage 
 • Schatting van uw eigendom (verkoopwaarde/huurwaarde)
 • Groot aantal potentiële kopers/huurders 
 • Volledige onderhandelingen met mogelijke kopers/huurders
 • Kopers/huurders worden persoonlijk begeleid bij een plaatsbezoek
 • Fiscale en juridische ondersteuning
 • Vrije keuze notaris
 
Openingsuren kantoor
Om u sneller van dienst te kunnen zijn werken wij 
enkel op afspraak !

Telefonisch bereikbaar 09/253.85.19 - 09/258.26.02
    Van maandag - donderdag 9 u - 12 u & 15 u - 18
    Vrijdag 9 u – 12 u
Info woningen te huur  ---  enkel telefonisch te bekomen
 
 
Kantoorgegevens
Immo VERCRUYSSE
Kapellestraat 55
9940 Evergem

(T) : 09/258.26.02 - 09/253.85.19
(F) : 09/258.10.63
immovercruysse@gmail.com

BTW BE 0874.485.088 RPRGent
Erkend vastgoedmakelaar BIV 207377 (België)
Toezichthoudende autoriteit : Beroepsinstituut van Vastgoedmakelaars, Luxemburgstraat 16 B - 1000 Brussel (www.biv.be)